• 6 stk kyllinglår uten skinn (du kan bruke andre deler av kyllingen også)
  • 1 stk gulløk
  • 1 stk mellom stor gulrot
  • 5 hvitløksfedd
  • 2 stk chili
  • 2 stk laurbærblad
  • 1 ts svartpepper
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 stk tomat
  • 2 ss smør
  • Salt

 

kylling2

 

Når man har gjester, ønsker man alltid å lage noe spesielt men ikke så avansert heller. Denne oppskriften er veldig enkelt men du får veldig mye smak av kylling og grønnsakene.

Du kan  bare ta ut det du ikke liker, og tilsette noe annet som du synes, passer fint.

Fremgangsmåte:

1. Ta fra en passe kjele som du får plass for 6 stk kyllinglår.

2. Skjær løken,tomaten, gulroten, hvitløken og chilien ( jeg har ikke fjernet frøene men det kan du gjøre) store biter og legg over kyllinglåren.

3. Ha krydder og laurbærbladene, og del smøret over grønnsakene.

kylling1

4. Stek hele kyllingen i en høy varme, og når kyllingen er varm nok- senk varmen. La den steke i lav temperatur.

5. Bland inn i mellom retten. La den steke helt til kyllingen løsner seg fra beinet. Hvis det blir for mye vann i kjelen, ikke ha på lokken. La den trekke seg hele vannet.

Kyllingen kan serveres sammen med ris, pasta eller poteter.

 

Afiyet olsun!

 

Velbekomme!

 

*Bildene kan avvikke fra oppskriften fordi jeg har laget det for 10 personer :)