Boller uten gjær


Veldig enkelt boller som smaker veldig godt. Dette tar ikke mer en halv time å lage den. 

ingredienser:

50 gr smør, 1 egg( skill eggeplomme og hvite), 1,5 dl yogurt (hvis du har mat yoghurt, bruk litt vann for å tynne ut, det skal være tynn yoghurt), 200 ml hvetemel, 1,5 ts bakepulver, litt salt.

Smelt smøre og bland med egg hviten. deretter tilsett resten av ingrediensene. Trekk folie eller klut over, la den vente 20 min.

Lag små boller, du kan bruke litt olje for å samle selve deigen hvis det er for klissete. Visp eggeplommene og smør hvert enkelt bollene. Jeg har pyntet med svart kummin og sesamfrø.

Stekes i 200 C.

NB: Du kan bruke blandet ost med persille som fyll også. Jeg hadde ikke tid til det, men det vil smake enda bedre.
http://www.facebook.com/tyrkiskmat