Ingredienser: 

1 pakke filodeig (den heter “yufka” på tyrkisk) (kan kjøpes i tyrkiskebutikker, denne pakken inneholdt 3 stk)
Halvt bunn fersk persille

Olje (jeg brukte olivenolje), 1 egg, 100 gr ost (det du liker)

Åpne pakken og la den hvile 5 minutter før du åpner deigen helt. Deigen er veldig stor, bruk benkeplassen din eller kjøkkenbord for å lage. Finhakk persille og ost, og bland sammen. Åpne deigen og pensle med olje. Sett litt av persille og ost og brett først ene kanten innover og etterpå den andre kanten, pensle med olje hver gang du bretter sidene. Hell litt olje i en stor stekepanne og stek den godt på begge sidene. Hell litt mer olje når du steker den andre siden slik at du ikke brenner dem. Det skal være middels temp.

Tips: Jeg har laget to av deigene med ost og persille og den andre med egg. Jeg har pisket eggen littegrann og tilsatt litt pepper og salt. Det er veldig godt. Du kan bruke gulost, fetaost,grønnsaker eller kjøtt. Du må bare tilberede grønnsakene og kjøttet før du bruker.

Den er veldig godt til frokost eller lunsj 🙂

Afiyet olsun 🙂 ( Vel bekomme!)