Denne retten er veldig enkelt å lage og man kan kanskje si at det er usunt men smaker veldig godt 🙂

For to personer: 

Du trenger en aubergine, 2 stor tomat, olje (for frityre) salt, hvitløk (kan sløyfes), chiliflak, svartpepper og yoghurt.

Vask auberginene og tørk dem godt. skjær litt av skalene. Skjær auberginene i 1 cm tykke skiver , tomatene også skjæres likedan. Frityr stek auberginene, du kan også tilsette litt olje i stekepannen og steke der. Stek til de blir gyllenbrune. Tomatene ( her trenger du bare ene tomaten) må stekes i stekepannen med litt olje. Sett dem over til en tallerken med dekket tørke papir. La dem hvile litt.

Skjær en tomat i biter og kjør den i blender hvis du vil ha en fin saus uten biter. Tilsett salt, pepper, olje og kok den litt. Du kan tilsette litt vann, hvis den er for tykk.

Ta største biten av auberginene og legg den på serverings tallerken. Legg en tomat opp i og litt yoghurt med blandet hvitløk ( du kan bare bruke kun yoghurt også). Enda en aubergine og yoghurt. Helt toppen heller du litt tomatsaus.

Du kan bruke kjøttdeig, blandet med litt persille, løk og krydder. Du kan bruke den i stedet for yoghurt. Da blir det mer varm rett enn lunkent rett for å si det.

Vel bekomme! 🙂