(Belive or not grønn fargen fra spinat)

2 egg, 3.5 dl sukker, 5 dl hvetemel, 1 dessertskje bakepulver, 1 dessertskje vanilje, 1.5 dl olje, 200 gr spinat( halvt vann glass frossen spinAt), fløte.

Varm opp frossen spinat eller hvis du skal bruke fersk. Stekt den. La den avkjøle på sida. Lag krem av fløten og legg den i kjøleskap. Egg og sukker røres sammen i en mikser. Deretter tilsett olje, vanilje, bakepulver, spinat og hvetemel. Rør sammen godt. Hvis den er for tykk for en kake rør, tilsett litt melk for å jevne. Bruk en 26 cm kake rør og smør den. Hell kakerøret og stek den i 180 grader. La kaken avkjøle og dekk den med krem. Jeg har skåret litt på sidene og brukt som pynt. Du kan skjære kaken i to og smøre litt krem på midten også.

* Du merker ikke at det er spinat inn i. Den er veldig luftig kake.