Fylte aubergine 
For to personer: 
2 stk aubergine
200 gr biff kjøtt
3 ss tomat (hermetisk boks)
2 ss tomatpure
1 grønn paprika
1 stor løk 
2 hvitløkfedd
revet gulost
olje for steking
krydder (salt, chiliflak, svartpepper)

Skjær aubergine i to stykker og rens inn i auberginene ( lag en hul i auberginene). Finhakk løken og hvitløken og stek den. Tilsett små hakket biffkjøtt og stek den helt til de er mør. Tilsett finhakkede paprika og tomaten. Tilsett de auberginene kjøttet inn i sausen og krydderne og stek den videre.

Stek selve auberginene i varmt olje og legg dem i en servise tallerken som tåler ovnen. Fyll auberginene med kjøttet du har laget. 2 ss tomatpuren tynes ut med varmt vann og hell over auberginen. Stek i 200 C. Før du serverer bruk litt revet gulost over auberginene og stek litt til. Serveres med ris og salat.

Vel bekomme!