Ingredienser:
3 egg
2,5 dl sukker
1,5 dl melk
1,5 dl yoghurt
1 dl olje (olivenolje, solsikkeolje)
5 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1/2 ts vanilje
Fyll:
7,5 dl melk
3 ss hvetemel
1 ss maisenna
1 egg
4 ss sukker
1ts vanilje
1 ss smør
Lag først krem: Melk, egg, sukker, hvetemel, og maisenna skal blandes og helles inn i kjelen. De piskes sammen veldig godt. Kok den opp og rør alltid. Du vil merke at selve røret begynner å tykke seg. Da er den klar.  Etter du har tatt den fra varmen, tilsett smør og vanilje og bland med mikser ca 3 min. La den avkjøle.
For kaken: Pisk eggen og sukker sammen. Olje, melk og yoghurt tilsettes forsiktig og blandes. Hvetemel og bakepulver også tilsettes. ( tilsett hvetemel litt forsiktig). Bruk en 26 eller 28 cm form og smør den godt. Hell kakefyllet inn i. Stek den ca. 190 C. Det tar ca. 20-25 min ( stek mer hvis det trenges). Når den avkjølet, skjær i to stykker. Smør kremen inn i. Kaken bør stå i kjøleskapet før servering. Sil litt melis over kaken før servering.
Tips: Du kan bruke frukt eller sjokoladebiter inn i kaken også.
Vel bekomme!