Ingredienser til puddingen:
  • 750 ml melk
  • 1 egg
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 2 dl sukker
  • 5 gr vanilje
Fyll:
  • en håndfull valnøtt
  • tørket rosiner
  • kanel (sløyfes)

4 eller 5 søt eple, sukker og kokos
Ta bort skalene til eplene og skjær i to. Ta bort  frøene. Sett dem inn i en panne og hell litt sukker på hver enkelt eplene ( jeg brukte 1 ss på hver enkel eple). Hell vannet ( det skal være litt over midten). 
La den koke og de skal være veldig myke dvs. når du trykker med gaffel, skal den være mykt. Hell litt mer vann hvis det trengs.
Kjør valnøtten i en knuser (det skal være biter, ikke knus mye) og bland med kanel og rosiner. mengden av rosiner og kanel bestemmer du selv. Ta en full te skje av denne blandingen og hell den i en dessert skål og legg en av eplene opp i det og fortsett sånn til du er ferdig med alle eplene. 
Nå lager du puddingen. Bland hele ingrediensene sammen bortsett fra smør. Når puddingen kokte  tar du kjelen på siden og bland smøret også. Deretter heller du puddingen over eplene. Dryss over kokos og server kaldt.
Velbekomme!