For 6 personer:
6 tynn biff stykker ( jeg hadde indrefilet, du får bruke det du har)
Sopp (100-150 gr)
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 mellomstor gul løk
Olje, smør og krydder
1 ss tomatpuré
Du begynner med å lage fyllet. Sopp, paprika og løk skjæres i tynne skiver. Hell litt olje i stekepannen og stek grønsakene sammen og tilsett litt sort pepper og salt. De skal gjennomstekes. 
Pund hver skive av kjøtt med kjøtt klubbe helt til de er tynn nok (ca. 2 cm tykkelse).  Strø med salt og pepper. Deretter legg litt av fyllet på kanten og rull inn over. Gjør dette med alle biffene. Hvis du ikke har stor nok kjøtt stykke for å brette, kan du bare bruke tannprikke for å holde fast. 
Ha litt olje og margarin inn i varm panne. Stek biff ruladene ca 2 min på hver side og ha dem over i en tallerken (serverings plate) som tåler ovn. 
Hvis du liker mellomstekt, kan du bare servere det sånn uten å sette inn i ovnen. Vi liker det gjennomstekt, derfor laget jeg litt tomatsaus. 1 ss tomatpure tynnes ut med litt varmt vann og helles over kjøttet. Sett i ovnen ca 30 min, da er den gjennomstekt. 
Biffen kan serveres med potet, ris, bulgur pilaf eller pasta. 
Velbekomme!