Jeg har laget dette til oss selv på lørdagen. Jeg har brukt kyllingbryst og som alle vet at kyllingbryst har ikke mye smak i seg. Derfor å bruke denne måten, gjør at du får mer smak ut av den og ser veldig godt 🙂 Maten må jo se bra ut også, ikke sant! 🙂
Du trenger:  ( 4 personer)
2 kyllingbryst 
Spinat (150 gr) ( jeg brukte babyspinat)
1 mellomstor gulrot
1 stor tomat
1 gulløk
1 hvitløkfedd (kan sløyfes)
planteolje 
1 ss tomatpure ( kan sløyfes)
Vask spinaten og skrell gulroten. Skjær gulroten og stek den litt olje og tilsett spinat etterpå. stek de er helt myke. Tilsatt salt og pepper. 
Skjær kyllingbrystet gjennom slik at du får en “sommerfugl” dvs at du skal ikke skjære helt gjennom men bare fra ene siden slik at du åpner brystet. Legg en frysepose over den og pund kyllingen med kjøtt klubbe. Gjør det samme på den andre også. De skal være ca. 2-3 cm tykke. Pass på at du ikke ødelegger kyllingen 🙂 
Strø salt og pepper og legg litt av fyllet inn på kanten og rull innover. Legg dem inn  på en ildfast form og smør med litt olje. Varm opp ovnen i 200C og stek de ca. 10 min. 
Tomat, løk, og hvitløkfedd  kjøres i blenderen og tilsatt litt salt og pepper. Ta ut kyllingen fra ovnen og hell over den sausen og stek videre ca. 10 min til.
Den serveres med ris eller pasta. 
Du kan benytte også fyllet som ble brukt her
Afiyet olsun!