Det har vært en travel uke som alle andre ukene egentlig og jeg fikk ikke skrive noen oppskrifter men håper at jeg får gjort det inn i uken her. Jeg fikk to besøk i uke her, ene fra “Tea Time” arrangement og den andre er Hakans beste kompis fra barnehagen var på besøk hos oss med foreldrene.

Tea Time arrangement er veldig kjekt opplegg, og man kan møte flotte mennesker gjennom det. Jeg fikk lov til å invitere en som hadde baby på 8 uker :). Vi hadde mye å snakke om og mye felles også. Jeg virkelig håper å fortsette ha kontakte med.

Jeg har servert boller, kisir salat, semulegryn dessert og appelsin-gulrot kake. Kaken ble ikke som jeg har tenkt 🙁 jeg tok den litt tidlig ute av ovnen og det var litt ustekt men smakte kjempe godt 😛

Dette er kisir salat
På lørdagen fikk vi endelig invitere Sebastian og foreldrene hjem til oss. Det var virkelig koselig å ha dem og de har virkelig utfordret meg med maten 🙂 En vegetar og en som ikke kan spise stivelse 🙂 Hvert fall å lage mat uten hvetemel, ris eller bønner var ikke lett 🙂 men fant ut veldig fort hva jeg kunne lage.
Vegetar – Uten stivelse middag 🙂 ;
 Grønnsaker suppe
Grønne bønner
Ovn stekt grønnsaker
Lilla salat
Gresskar dessert
Grønn salat
Bulgur pilaf
Kylling ( til de som kunne spise 🙂 )
Helt tilslutt har jeg begynt med smaksprøver med lille frøken her i huset. I 2 mnd har vi prøvd ut enkelte frukter, nå er vi over til mat. Jeg har prøvd potet, gulrot og ris og fra i morra har jeg tenkt å tilsette brokkoli. Jepp jeg er den typen ikke kjøper mat i glass men lager det alt selv fra bunnen. Jeg har tenkt å skrive litt om det også etterhvert. I tilfelle noen trenger det 🙂