Det er så vanskelig å ta farvel med det man kjenner godt. Ei god venninne av meg har reist tilbake til hjemmelandet. Det gjør vondt å tenke å ikke se henne hverdag men sånn er livet. Jeg har arrangert en liten avskjedsfest for henne hos meg. Fest for oss er å spise deilig mat og snakke timevis 🙂 Sånn ble det denne dagen også. En av venninne min har laget boller med ostefyll, fylte vinblad og kake og resten er fra meg. Jeg må også takke de som kunne komme tidlig for å passe på lille frøken 🙂 og rydda etter at vi har spist. Girlpower kaller jeg 🙂 det.

Nå er det litt bilder fra denne dagen;

Tyrkisk ravioli suppe ( manti suppe- glemt å ta bildet)

Potetgryte servert med ris

Rødkål salat

Grillet paprika med hvitløk yoghurt

Tørket grønne bønner

Karamell pudding med aprikos og mandel 

Drikke : Hjemmelaget granateple juice og aprikos juice 
Jeg håper å legge inn oppskriftene i løpet av noen uker 🙂