( bildet kvaliteten er ikke så bra)

Du trenger: ( for 4 personer)

2 stk butterdeig
150-200 gr lam eller oksekjøtt ( filet helst, kuttet i små biter) ( du kan bruke kyllinfilet også)
1 liten grønn/rød paprika
1 mellom stor gul løk
1 liten tomat, 1 ss tomatpure
Erter ( kan sløyfes)
Krydder ( svarpepper, chiliflak, salt)

Fin hakk løken og paprika og stek de i varm olje. Tilsett kjøttet og stek videre. Deretter tilsetter du fin hakket tomat og 1 ss tomatpure. men hvis du bruker tomat fra hermetisk boks, trenger du ikke tilsette pure. Helt tilslutt ertene tilsettes og litt varmt vann. La den trekke vannet. Krydderne helt til slutt.

Butterdeigen bør stå i romtemperatur. Del de i to og kjevle ut litt. Bruk en suffle form eller en rund ildfast form. Smør godt med olje rund formen slik at butterdeigen ikke fester seg etter at den er stekt. Fordel kjøttet i fire form ( det er ikke nødvendig). Sett deigen som en lokk på formene. Sett ovnen 200 C og stek dem til de er gyllenbrun.

La den avkjøle før du tar deigen fra formen og heller kjøttet opp i butterdeigen. Du kan pynte med ferskpersille før servering.

Afiyet olsun!