Oppskriften til denne oste kaken kan du finne her. Her tenkte jeg å skrive det som jeg har brukt inni i kaken. Jeg har brukt light rømme og 200 gr philadelphia  kremost. Jeg har kjøpt “halal” gele i tyrkiske matbutikken i Oslo, det finnes et par butikker som du kan finne denne gele. Det er Dr. Oetker gele med sitron og kirsebær.   For å ha inni kaken, brukte jeg 2,5 dl varmt vann for å løse opp gelen og avkjølet. Du vil merke at når du har tilsatt geleen inn i fyllet, vil det være veldig tynn fyll, ikke som Elin’s fyll. Ikke bli skremt, bare sett inn i kjøleskapet for ca. 4 timer eller over natten før du dekker kaken med gele.
På toppen brukte jeg 2,5 dl varmt vann for å løse opp geleen og tilsatt 2,5 dl kaldt vann. Avkjølet før jeg helt over kaken. Så lar du den stå i kjøleskapet et par timer.

Jeg har tenkt å lage denne desserten med agar agar også men det vil ta litt tid før jeg får tid til å lage det 🙂 Sier fra når jeg gjør det 🙂