Ja, jeg har bare fant opp navnet 🙂 Egentlig den heter kylling lår har fått seg jakke 🙂 hvis man bare oversetter fra tyrkisk. Denne retten er veldig enkelt og en favoritt hos barn. Du får børek med kylling men mer fancy ser det ut 🙂
Mengden av det bestemmer du selv. Jeg bare forklarer fremgangsmåte her. 
Du trenger: 
Butter deig
Kylling lår
1 eggeplomme
salt
Sesamfrø 
Aluminium folie 
Kyllinglårene kokes i saltet vann til de er gjennomstekt. Deretter fjerner du skinnet og brusken. Ta fram butter deigen og del den i to. Bruk bare hendene og trekk litt på sidene. Du kan selvfølgelig kjevle det ut også. Dekk kyllingene med butter deigen. Dekk beinet med litt aluminium folie. Pisk eggeplommen og pensle godt hver enkelt deigen og stør over litt sesamfrø.
Stekes i 200 C til de er litt gyllen brune. 
Den kan godt serveres ved siden av salat, til lunsj eller til middagen.
Afiyet olsun.