Denne kaken smakte veldig godt og du kan gjerne bruke andre type bær hvis du ønsker. Kake oppskriften er en basis oppskrift som kan tilsettes mye forskjellig smak inn i. Prøv gjerne ut med forskjellig bær og sjokolader.
Du trenger:
3 egg
2 dl olivenolje
2 dl yoghurt
1 ts (fullt) bakepulver
3 dl sukker
3 dl hvetemel
1/2 ts vaniljesukker
1 dl blåbær ( mer hvis du liker)
40 gr hakket hvit sjokolade ( mer hvis du liker, eller andre type sjokolade)
Pisk eggen og sukkeret sammen, minst. 3 min. Tilsett olje, yoghurt, bakepulver, vanilje sukker og hvetemel og visp sammen godt. Helt til slutt tilsett blåbær og sjokoladen og rør sammen litt. Hvis du vil ha litt blåbær på toppen, legg litt over kaken også.
Jeg har brukt en 24 cm hjerteform men bruk det du har. 26 cm går det greit også.  Stekes i 200 C ca. 30 – 35 min.
Jeg har servert med hvitsjokolade saus over.
Afiyet olsun!