Denne desserten laget vi på første mat kurset og de som deltok har laget etter kurset også. Vi ble invitert til å smake 🙂 også.  Dette er en veldig enkelt dessert og jeg kan garantere at det kan være en favoritt hos mange. Desserten er veldig lett og derfor er det lov å spise så mye 😛 som man vil 🙂

Du trenger:

1 lt lett melk
10 ss (full skje) sukker
10 ss (full skje) semulegryn
1 pakke marie kjeksm( jeg hadde sjokolade kjekser. du kan finne det innvandrer butikker)

Ha alt i en kjele bortsett fra kjeksen. Rør sammen godt og la den koke i mellom temperatur. Du bør røre hele tiden. Etter en stund vil du merke at den begynner å tykke seg. sett ned temperaturen og rør godt noen minutter til.

Ta fram en ild fast form ( kakeform, pai form, silikonform) og hell halv parten av puddingen og dekk med kjeks. Hell resten av puddingen over. La den avkjøle i sida før du setter den i kjøleskapet.

Den bør være i kjøleskapet minst. 3 timer før du kan spise det.

Pynt den med kokos eller fin hakket sjokolade.

På bildet ser du at jeg har brukt en tupperware silikon form. Da var det enkel for meg å snu den og pynte med kokos før servering. Det er ikke nødvendig å snu den, bruk det formen du har.

Afiyet olsun!