Denne desserten er super enkel og smaker utrolig godt.
Du trenger: ( 4-6 personer)
4 dl semulegryn ( kjøp på innvandrer butikk, da får du litt større semulegryn korn)
2  dl planteolje
7 dl melk
3 dl sukker
1 dessert skje vanilje sukker
1. Hell melk og sukker i en kjele. La den koke under omrøring.
2. Ta den på sida når den er kokt ferdig.
3. Stek semulegryn i en forvarmet panne med olje  ( helst en panne med lokk)
4. Stek det til semulegryn er gyllen brun.
5. Under lav temperatur heller du kokt melken over semulegryn. Hell litt og litt og vær forsiktig. Du vil merke at den koker helt.
6. Tilsett vaniljesukker.
7. Rør godt sammen
8. Skru av ovnen. Ha lokk over pannen og la den hvile. Den vil trekke hele væsken.
9. Serveres når det er lunket. Gjerne med is eller sjokoladesaus.
Du kan bruke små kake former til å lage mønster.
Velbekomme!
Afiyet olsun!