Denne kjeksen er enkelt å lage og veldig god til kaffe eller te. Så lenge du oppbevarer den i tett boks, vil den holde lenge. 

Du trenger:

225 gr smør (rom temp.)

60 gr. melis ( siktet)

1 ts vanilje sukker

300 gr. hvetemel

2 dl sjokoladebiter ( du kan bruke koke sjokolade)

2 dl grov hakket valnøtter ( kan sløyfes)

1. Smør og melis piskes sammen veldig godt.

2. Siktet hvetemel og vaniljesukker tilsettes, blandes sammen.

3. Tilsett sjokolade og valnøtter. Bland alt sammen med en skje.

4. Ha et bakepapir på platen.

5. Ved hjelp av en skje, tar du litt av deigen.

6. Ha den opp i bakepapir og trykk den med baksiden av skjeen litt.

7. La det være  mellomrom i hver enkelt kjeksen.

8. Stek dem i 175 C i for varmet ovn ca. 15 min.

9. La de hvile.

10. 120 gr koke sjokolade smeltes i et vannbad.

11. Drypp litt av kjeksen i smeltet sjokolade og sett dem tilbake på platen.

12. La dem bli kaldere før du spiser og du kan godt oppbevare det i et boks.
Afiyet olsun!

Velbekomme!

kjeks-med-sjokoladebiter2