Kylling suppe er utmerket godt når man er forkjølet. Det er mye vitaminer inn i. Man kan bruke også rester av kyllingen for å lage suppen.

Du trenger: for 4 personer
2 stk kylling lår eller 1 stk kylling bryst
1 løk
1,5 lt vann
Salt
1 stk eggeplomme
2 ss hvetemel
Sitron saft fra halve sitron
Fersk persille eller tørket persille
Tørket chilli pepper ( paprikapulver kan brukes)
1. Kok opp kyllingen med vann, løk (hel løk) og smak med litt salt. Kok helt til kyllingen er ferdig.
2. Ta ut kyllingen når den er ferdig kokt og løken også.
3. Del kyllingen i biter ved hjelp av gaffel  og kniv.
4. Hell kylling bitene inn igjen i kraften. La den små koke i lav temp.
5. Ta fra en dyp skål. Bland sammen hvetemel, egg og sitron saften. Ta litt kraft fra kjelen og bland sammen med hvetemel, egg og sitron saften.
6. Bruk en visper slik at hvetemelet jevner seg ut. Ta mer kraft fra kjelen hvis det er nødvendig.
7. Hell sausen inn i kjelen men vær forsiktig. Bland med visper samtidig du heller over.
8. Små kok litt til.
9. Smak med fin hakket persille og tørket chilli pepper før servering.
kyllingsuppe2

Afiyet olsun!

Velbekomme!