• 300 g brokkoli
  • 1 mellom stor gul løk
  • 2stk hvitløksfedd
  • 200 ml fløte
  • 2-3 pølse ( kyllingfilet kan brukes også)
  • 50 g parmesanost
  • 3 ss olivenolje
  • salt
  • vann til å koke brokkoli og pasta
  • 1/2 pakke pasta

Ungene er veldig glad pasta og brokkoli. Den gangen tenkte jeg lage med en liten  vri og vi synes at det smakte utrolig godt.

 

1. Rens brokkolien og vask dem godt.

2. Kok dem 4-5 min. Sil den og hell litt kaldt vann over for å oppbevare fargen

3. Finhakk løken og hvitløken. Skjær pølsene i biter også.

4.  Ta fram en kjele og hell oljen inn i. Fres løken og hvitløken.

5. Ha pølsen inn i og stek dem litt sammen ca. 2-3 min.

6.  Ha brokkolien og fløten opp i kjelen. La dem koke sammen under omrøring til det har trukket litt av fløten.  Smak med litt salt.

7. Helt tilslutt bland halvparten av osten sammen med sausen.

8. Kok opp pastaen som det står på pakken.

9. Sil pastaen godt.

10. Hell pastaen over en serverings plate. Ha sausen over og resten av parmesanost osten.

pasta

 

Vel bekomme!

 

Afiyet olsun!