Vinter suppe
Porsjoner | 4-6 |
Forbredelsestid | 10 minutes |
Koketid | 20 minutes |
Totaltid | 30 minutes |
Allegener | Milk |
Dietary | Vegetarian |
Mattype | Soup |
Misc | Child Friendly, Serve Cold |
Region | Turkish |
Enkel laget suppe for å varme opp kalde vinterdager
Ingredienser
- 200g spinat
- 2 gulrøtter
- 1 potet
- 1 kereviz
- 200g brokkoli
- 1/2 bunch maydanoz
- 1 cup tynn bulgurris
- 1 glass mat fløte
- 8 glasses vann
- 1 teaspoon mint
- 15g smør
- 1 teaspoon chili pepper
- salt
Beskrivelse
Steg 1 | |
Rens spinat gulrøtter, potet, kereviz, brokkoli og maydonoz og hakk i små biter.
|
|
Steg 2 | |
Kok opp grønnsakene i 8 glass vann og deretter sil ut vannet til senere bruk.
|
|
Steg 3 | |
Kjør grønnsakene gjennom blendern til du får en fin pure. | |
Steg 4 | |
Kok bulgurrisen i vannet for 10 minutter og tilføy grønnsakspureen. La det stå på i lavvarme for 10-15 min. Legg til matfløte og fjern kjelen fra plata. Smelt smør i en liten panne og bland inn krydderet. Deretter hell blandingen opp i suppen som da er klar til servering. |